Scaramucci’s Hedge Fund køber $ 25 millioner af Bitcoin og nævner Michael Saylor som indflydelse

Anthony Scaramucci’s hedgefond har købt $ 25 millioner i Bitcoin. Scaramucci sagde, at det nylige skub af institutionel investering i Bitcoin påvirkede hans beslutning.

  • Anthony Scaramucci’s hedgefond har investeret 25 millioner dollars i Bitcoin.
  • Fonden, der startede handel i dag, åbner for offentligheden i begyndelsen af næste måned.
  • Scaramucci sagde, at hans interview med Michael Saylor påvirkede hans beslutning.

SkyBridge Bitcoin Fund

SkyBridge Capital, den New York-baserede hedgefond, der blev grundlagt af den tidligere kommunikationsdirektør i Det Hvide Hus, Anthony Scaramucci, har investeret $ 25 millioner i Bitcoin, fortalte Scaramucci CNBC i dag.

SkyBridge Bitcoin Fund, som i går blev registreret i US Securities and Exchange Commission, begyndte i dag at handle med $ 25 millioner i Bitcoin investeret af SkyBridge. Fonden vil modtage investeringer fra eksterne investorer den 4. januar, sagde Scaramucci.

”Du er enten nødt til at acceptere, at Bitcoin er en butik med værdi eller ej,” sagde han til CNBC. “Efter at have undersøgt det, tror vi, det er det. Og i betragtning af den monetære forsyning og den globale koordinering af centralbank lige nu, vil dette være en meget stærk aktivklasse i løbet af det næste årti,” sagde han.

Scaramucci fortalte CNBC, “Vi ville elske at have brugt fonden for tre eller fire måneder siden,” men mener, at Bitcoin endnu ikke har nået sit højdepunkt. ”Dette er noget, der er styrtet nedad i de sidste to og en halv til tre uger,” sagde han.

For at afskrække investorer fra at vende aktier i sin Bitcoin-fond

For at afskrække investorer fra at vende aktier i sin Bitcoin-fond for en hurtig satsning har fonden implementeret en tre uger lang beholdningsperiode, sagde han. ”Dette er et aktiv, der kan stige 2/3 gange herfra,” sagde han – og han vil ikke have, at hans kunder går glip af det.

“Indtil der ærligt talt er en ETF eller en kundekonto et eller andet sted, hvor folk kan holde Bitcoin, vil dette være en måde at demokratisere Bitcoin på,” sagde han.

Fonden vil dog kun åbne for akkrediterede investorer, som SEC definerer som en person med en årlig indkomst på $ 200.000 eller en institution med $ 5 millioner i aktiver. SkyBridge, der blev oprettet i 2005 og er baseret i New York, forvalter 9,3 milliarder dollars i aktiver.

Scaramucci sagde, at hans interview med Michael Saylor på SkyBridge’s konference, SALT, havde indflydelse på hans beslutning. Saylor har købt over 1 mia. $ I Bitcoin, hævdede Saylor på Twitter i denne weekend. I dag tweetede Saylor:

“Bitcoin er som et batteri, der er ladet med monetær energi.”