JPMorgan julkaisee kirjeen, jossa kerrotaan kuinka vankka Bitcoin on

On aina hyvä nähdä, että bitcoin saa uuden tuulettimen, ja näin näyttää tapahtuvan JPMorganin kanssa, jota aikoinaan johti mies, joka ei välittänyt kryptovaluutasta. Äskettäisessä lehdistötiedotteessa yritys selitti, miksi bitcoin oli parempi vaihtoehtoinen valuutta kuin kulta ja miksi se oli paremmin valmistautunut kilpailemaan rahoitusmaailmassa.

JPMorgan ajattelee erittäin paljon BTC: tä
JPMorgan on Jamie Dimon -nimisen miehen valvonnassa, joka on aiemmin sanonut melko halveksivia asioita bitcoinista ja sen ominaisuuksista. Dimon on viitannut Bitcoin Revolution petoksena aiemmin, vaikka se ei ollut kauan sen jälkeen, kun hän tilasi uuden salausvaluutan kehittämisen, joka toimi nimenomaan yrityksensä kautta. Se tunnetaan nimellä JPM Coin, ja se oli yksi ensimmäisistä esimerkeistä suurista rahoituslaitoksista, jotka laskivat liikkeeseen oman digitaalisen omaisuuden.

Nyt äskettäisessä kirjeessä yritys selitti, että bitcoinilla on paljon menoa siihen ja että se ylittää monin tavoin kullan. Kirjeessä selitetään:

Jopa vaatimaton kullan syrjäyttäminen “vaihtoehtoisena” valuuttana pidemmällä aikavälillä merkitsisi bitcoin-hinnan kaksinkertaistamista tai kolminkertaistamista … Kryptovaluutat eivät saa arvoa paitsi siksi, että ne toimivat varallisuuden varastona, myös siksi, että ne ovat maksuvälineenä. Mitä enemmän taloudelliset toimijat hyväksyvät kryptovaluutat maksuvälineeksi tulevaisuudessa, sitä korkeampi niiden hyödyllisyys ja arvo.

Sanat tarkoittavat, että ajan myötä useammat yritykset ja yksityishenkilöt pitävät bitcoinia keinona suojata omaisuutensa taloudellisilta ongelmilta ja ostaa sekä tavaroita että palveluja. Myönnetään, että tätä tapahtuu edelleen, bitcoinin ja sen altcoin-serkkujen hinnat jatkavat paistaa.

Näemme jo todisteen tästä siitä, että PayPal ilmoitti äskettäin, että käyttäjät voisivat ostaa tuotteita bitcoinilla alustansa kautta, ja seurauksena siitä, että valuutta on löytänyt 13 000 dollarin rajan ensimmäistä kertaa yli vuodessa.

Millenniaalit näyttävät tärkeän roolin

Lisäksi JPMorgan sanoo, että bitcoinilla on suuri etu kultaan nähden, koska se on houkuttelevampi vuosituhannen ikäisille, mikä yrityksen mukaan todella edistää adoptiota tulevaisuudessa. Kirje kuuluu:

Bitcoinin pitkäaikainen potentiaalinen nousu on huomattava, koska se kilpailee intensiivisemmin kullan kanssa “vaihtoehtoisena” valuuttana, jonka uskomme olevan, koska vuosituhannesta tulisi ajan myötä tärkeämpi osa sijoittajien universumia.

Tämä on argumentti, jonka olemme kuulleet aiemmin, ja on kiehtovaa nähdä JPMorganin vahvistavan sen. Tosiasia on, että vuosituhannet ovat kasvaneet suuren taantuman aikana eivätkä siten näe pankkeja samassa valossa kuin vanhemmat kollegansa. He eivät luota valtavirran rahoituslaitoksiin samalla tavalla kuin muut saattavat, ja pitävät siten bitcoinia vahvempana tapana ylläpitää taloudellista riippumattomuutta.